Cartuse cu injectie de rasina pentru fixari chimice

 

Cartusele cu injectie de rasina pentru fixari chimice au avantajul unei utilizari usoare, în sensul ca nu necesita calificare speciala si asigura stabilitatea capacitatii de rezistenta datorate dozarii precise a amestecului. Nu introduc solicitari permanente în beton si asigura etanseitatea pozitiei de fixare. Este recomandata pentru fixarile de exterior care altfel pot fi compromise de patrunderea apei. Daca se utilizeaza împreuna cu o tija de otel-inox tip A4, pot fi folosite în mediu usor coroziv, salin, la bazine. Permit fixarea ancorelor sau tijelor la distante reduse fata de marginea betonului. Metoda prezinta avantajul reducerii semnificative a costurilor, recomandandu-se pentru un numar mai mare de fixari. Pentru utilizarea în caramida, rezistenta fixarii depinde de caracteristicile de rezistenta ale peretelui.

 

Tip
150 ml
235 ml
345 ml
capamestec

 Cartuse cu injectie de rasina pentru fixari chimice

 

1.Instructiuni de montaj pentru structuri din beton:

Dupa gaurire se curata gaura de praf si impuritati, apoi se injecteaza rasina care contine un amestec bicomponent necesar fixarii. Pentru montajul corect este necesara umplerea gaurii pana la jumatate. Capul de amestec asigura omogenizarea celor doua component. Peste amestec se introduce elementul de fixare: tija filetata, piulita speciala sau bara de fier beton. Se verifica corectitudinea fixarii (substanta se vede lamarginea gaurii).

 Cartuse cu injectie de rasina pentru fixari chimice

 

Instructiuni de montaj pentru structuri din caramida:

Dupa gaurire se introduce mansonul din plastic sau otel, apoi se injecteaza rasina care contine un amestec bicomponent necesar fixarii. Pentru montajul corect este necesara umplerea gaurii pana la jumatate. Capul de amestec asigura omogenizarea celor doua componente. Peste amestec se introduce elementul de fixare: tija filetata, piulita speciala sau bara de fier beton. Se verifica corectitudinea fixarii (substanta se vede la marginea gaurii).

 Cartuse cu injectie de rasina pentru fixari chimice